Livets Vand

Og Når Vandene Mødes

Forestillingen Livets Vand præsenteres af skuespillere, sangere og musikere, der kommer sejlende og går i land på havnen, hvor de medbringer flasker med Livets Vand som bringer håb og drømme til folk de møder undervejs. Med sang, dans nycirkus og fortællinger guides publikum rundt i området, hvor der udspiller sig fantasifulde og poetiske scener på flåden, og de omkring liggende arealer.

Livets Vand kan opleves af alle, store som små og der er fri entre. Forestillingen turnerede med stor succes i juni på og ved Skjern Å og Stor Å i Vestjylland og i2019 sejlede truppen ad Gudenåen fra Silkeborg til Randers og opførte Livets Vand ved 12 lokalområder som en af hovedbegivenhederne under Region Midt`s kulturfestival Genopdag.
Hakkehusets trup består af internationale performere fra Frankrig, Letland, Italien, Marokko og Danmark. 

Der er modtaget støtte fra: Region Midt, Aarhus Kommune, Silkeborg Kommune, Skanderborg Kommune, Århus Stiftstidendes fond og Slots og Kulturstyrelsen.

Silkeborg

Fredag d. 20 og lørdag d.21 august, begge dage kl. 19.30, opfører Hakkehuset forestillingen Livets Vand på og ved havnen i Silkeborg. Dog starter vi allerede kl. 19.15 fredag d. 20.8. på Torvet i Silkeborg, hvor alle kan deltage i en miniparade med musik og hesten Puskin, der leder publikum ned mod havnen. Kl. 23.00 kan man begge aftner opleve en kunstnerisk modtagelse af Hjejleflåden når den returnerer fra Miniregatta
sejladsen.

Når Vandene Mødes d. 20 og d. 21 august kl. 23.00 i havneområdet i Silkeborg, fremføres af kunstnere fra Teatret Kimbri, det italienske Váli Theatre og Hakkehuset. Her kan publikum opleve fakkelkunst, lanterner, sang, musik og dans, som danner rammen om en festlig modtagelse af Hjejleflåden når den returnerer til
havnen kl. 23.00.

Ry

Torsdag d.26 august vil man kunne opleve Livets Vand i Havneområdet i Ry kl. 19.00. Fra kl. 18.00-18.45 kan man nyde sin medbragte picnic og lytte til musik ved Pavillonen. Kl. 18.45 kan man deltage i parade med hesten Pushkin og musikere fra Pavillonen mod Ry Roklub, hvor forestillingen Livets Vand starter kl. 19.00 og opføres i området ved Skimminghøj.

Aarhus 

Lørdag d. 28 august kan man følge et par af Hakkehusets flåder med tre performere, når de sejler gennem Aarhus åløb i følgeskab med en festlig og musikalsk parade der ledes an af hesten Puskin, teatret Kimbri og Nordenfra. Der er afgang fra Folkestedet kl. 13.45 og ruten stopper ved Dokk1. Forud for dette opfører Nordenfra forestillingen Her skal Danses kl. 13.00 ved Folkestedet, og efter paraden opfører Nordenfra forestillingen Ud i Vinden kl. 15.00 på pladsen ved Dokk1.

20. & 21. august 

Silkeborg

26. august

Ry 

28. august

Aarhus 

Addresse

Lysbrohøjen 17
8600 Silkeborg

Kontakt

Karin Sjöholm +45 27579377
Magnus Errboe +45 27144785

Følg os