Postkort til “K”

En del af Gadekunst 2020

Hakkehuset deltager i Gadekunst 2020 med projektet ”Postkort til ”K.”, som handler om venskab på afstand og gammel kærlighed der består. Baggrunden er at kunstneren Veronika Olme fra Kaiserslautern i Tyskland ville samarbejde med en kunstner fra venskabsbyen Silkeborg. I den forbindelse opdagede hun at Silkeborg har slettet venskabet tilbage i 2017. Det har ført til at personaen ”K.” fra K-town i en fortløbende periode fra 14.2.2020 har sendt 100 postkort til Silke Borg med små søde hilsner og dagsaktuelle kommentarer, i håbet om der kommer svar tilbage. Hakkehuset, silkeborgkunstneren Søren Bredahl og Veronika Olme inviterer alle til at deltage i projektet og sende et postkort tilbage til ”K.”
I perioden fra d.10. juni til d.13. juni vil man kunne se udvalgte postkort fra ”K:” sat op som skilte i gågaderne, og man kan besøge Kunsthuset på Nygade 26A, hvor der er mere information, gratis postkort med fortrykt adresse til ”K.”. Samtlige 100 originalt producerede postkort fra ”K.” udstilles ligeledes der. Hakkehuset samarbejder med Handel Silkeborg om ophængning af infoplakater og uddeling af gratis postkort i gågadens butikker, og håber at folk vil tage godt imod projektet. Det vil også være muligt at deltage via Hakkehusets facebook side, hvor man kan tage sit eget foto og uploade en lille hilsen.
Projektet kan udvikle sig undervejs, så ingen ved helt hvad det fører til. Dog ved vi at til efteråret drager Søren Bredahl til Kaiserslautern og deltager i en planlagt udstilling om projektet med sine svar i form af skulpturer, og her vil de postkort silkeborgenserne har sendt også få en plads. Der opdateres på Hakkehusets facebookside undervejs med nyheder om projektet.

10. – 13. juni 2020

Postkort til “K”

Galleri

Postkort til “K”

Medvirkende

Hakkehuset
Søren Bredahl
Veronika Olme

Addresse

Lysbrohøjen 17
8600 Silkeborg

Kontakt

Karin Sjöholm +45 27579377
Magnus Errboe +45 27144785

Følg os